Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Szöveg doboz

Szolgáltatásunk

Cégünk, az M3 Logistics Kft. célként tűzte ki, hogy széleskörű szolgáltatásaival, személyre szabott, egyedi igények kielégítésével, valamint versenyképes áraival a megbízók maximális megelégedettségét vívja ki.

Fontosnak tartjuk, hogy küldeménye úgy érjen célba, mintha Ön adta volna át. Feladatunk, hogy az Ön küldeményét azonnal, biztonságban, sértetlenül és kedvező áron juttassa el a címzetthez. Amennyiben Ön a többnapos szállítási idejű teljesítések miatt már jó néhány üzletet, lehetőséget szalasztott el, illetve potenciális ügyfeleket veszített el, bizonyára elgondolkodott azon, miként tudná küldeményét akár azonnal, aznapi szállítással, közbenső raktározás nélkül gazdaságosan célba juttatni.

Szolgáltatásainkkal Ön időt megtakarítva mindig napra kész lehet, hatékonyabban működtetheti vállalkozását, ami Önnek és cégének több elismerést, nagyobb üzleti növekedést jelenthet partnerei, vevői körében. Önnek a kézzelfogható eredményesség a célja, a mi célunk pedig az, hogy szolgáltatásainkkal, munkánkkal az Ön céljainak megvalósítását segítsük. Kényelmesebbé tehetjük munkáját, drága időt takaríthatunk meg Önnek, az általunk ajánlott gyors, rugalmas gazdaságos futárpostai megoldásainkkal, az Ön elvárásainak megfelelően.

Legfontosabb szempontjaink a megbízhatóság, pontosság, gyorsaság, melyeket szem előtt tartva teljesítjük partnereink megbízatásait.

Sok futárcég működik jó szolgáltatást nyújtva, de nem felétlenül tudnak az Ön igényeihez igazodós szolgáltatást nyújtani, olyan áron amelyet Ön is elfogadhatónak tart. Mi egyedi szállítási problémájára is ideális megoldást kínálunk, az Ön által megadott információk alapján.

Kérem ismerkedjen meg Ön is szolgáltatásainkkal, és keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén!

 

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!